b7

miercuri, 2 iulie 2014

Oţelul revine la tricourile din perioada de glorie. "Clubul va beneficia de echipament gratuit"

Schimbările masive de la Otelul Galati din ultima perioadă nu au rămas doar în privinţa conducerii şi a jucătorilor. Echipa din Liga 1 va evolua în viitorul campionat într-un echipament produs de un nou sponsor.
Oţelul a renunţat la tricourile în dungi pentru sezonul 2014-2015 şi a revenit la modelul de echipament din anii '96-'98. Noul furnizor, Cawila, a livrat deja primele tricouri către club, acestea pot fi găsite la magazinul oficial, însă nu pot fi deocamdată achiziţionate de către suporteri. În iarnă, gălăţenii făceau trecerea de la Masita la Puma, iar acum noua conducere n-a mai vrut să dea bani pentru îmbrăcăminte.
„S-a încheiat parteneriatul cu cei de la Cawila, o firmă din Germania de echipament. Clubul va beneficia de echipament gratuit, nu ca până acum când era plătit. Am bătut palma şi cu o altă companie de ghete, Concave. Ambele vor fi partenerii noştri din sezonul următor. V-am spus că vom face schimbări pentru redresarea clubului”, a declarat Lucian Ciofoaia, administratorul special al clubului.
Despre noul echipament a vorbit şi ofiţerul de presă al echipei FC Oţelul, Rodica Mişcalencu: "Cu roşu şi alb avem echipamentul de joc pentru meciurile disputate pe teren propriu, pe stadionul Oţelul Galaţi, iar cu albastru şi alb avem echipamentul pentru jocurile disputate în deplasare. Ambele echipamente poartă însemnele clubului Oţelul Galaţi, însemnele sponsorului principal al echipei şi ale sponsorului de echipament".
Trei jucători au semnat contracte, alţi trei n-au acceptat
Oţelul Galaţi i-a transferat pe Cristian Cristea şi pe nigerianul Benjamin Onwuachi, ambii atacanţi, dar şi pe mijlocaşul camerunez Jose-Alex Ikeng. Cei trei au semnat contracte pe doi ani. În schimb, n-au ajuns la un acord cu Janos Szekely, Silviu Izvoranu şi Marius Bâtfoi, jucători anunţaţi ca şi transferaţi.

Cristian Cristea a debutat în Liga 1 la Viitorul Constanţa. Acum a semnat cu Oţelul după ce în sezonul trecut a evoluat în Liga a 2-a la Farul. Foto: Bogdan Iordache
Alţi doi fotbalişti, germanul Marcel Avdici (fost la SV Waldhof Mannheim) şi nigerianul Junior Torunarigha (fost la Carl Zeiss Jena), s-au alăturat deja lotului gălăţean în cantonamentul de la Poprad, din Slovacia. Australianul Julius Davies (Brisbane Roar) va sosi sâmbătă, atunci când mai sunt aşteptaţi şi alţi jucători străini.

Lotul echipei Oţelul a plecat luni în stagiul de pregătire de la Propad (Slovacia), acolo unde jucătorii se vor antrena până pe 12 iulie. Gălăţenii vor susţine patru meciuri amicale în acest turneu: cu Frydek Mistek (liga a II-a din Cehia) pe 5 iulie, cu Tatran Presov (liga a II-a din Slovacia) pe 7 iulie, cu Dunajska Streda (prima ligă din Slovacia) pe 9 iulie şi cu Ruch Chorzov (prima ligă a Poloniei) pe 11 iulie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu